пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

ДЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКИХ АВТОРІВ

 


📖Друзі, нагадуємо вам про ініціативу Європейської комісії до Дня європейських авторів, котрий відзначатимуть 25 березня 2024 року.
День європейських авторів відбудеться в усіх 40 країнах-учасницях програми «Креативна Європа», включно з Україною. Заходи пройдуть у декількох форматах, детальніше про які можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3SoQ5Wb
🏛️Ми заохочуємо українські бібліотеки долучитися до організації та проведення різних подій у бібліотеках, присвячених європейським авторам.
🔗Європейська комісія розробила інструмент, який зробить помітною кожну бібліотеку України, яка долучиться до події. Для цього потрібно пройти коротку реєстрацію на сайті: https://bit.ly/3HobGrk
🗺️На сторінці працює збір даних про захід, що планують організувати у бібліотеці та про його місце проведення. У разі коректного внесення даних, локація вашої бібліотеки відображатиметься на карті Європи.
❤️Дякуємо українським бібліотекам, які вже долучилися й зареєстрували свої події: тепер вони відображаються на інтерактивній мапі Європейської комісії. Окремо розчулює те, що серед зареєстрованих є бібліотеки з прифронтових територій. Культура живе, попри все! Тому ворогу нас не зламати.
💛🇪🇺Долучаймо українські бібліотеки до літературного простору Європи разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар