четвер, 7 березня 2024 р.

ВАЖЛИВІ ФАКТОРИ ДІЯЛЬНОСТІ УСПІШНОЇ БІБЛІОТЕКИ




Про «Важливі фактори діяльності успішної бібліотеки» говорилося сьогодні під час воркшопу, на який зібралися фахівці бібліотечної справи Кам’янець-Подільської МЦБС.

Захід було організовано на базі бібліотеки-філії № 6 для дітей.

Учасники воркшопу ознайомились з досвідом роботи бібліотеки, отримали змістовні консультації фахівців, взяли участь у професійному діалозі «Перспективна модель сучасної бібліотеки». 

пʼятницю, 9 лютого 2024 р.

ДЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКИХ АВТОРІВ

 


📖Друзі, нагадуємо вам про ініціативу Європейської комісії до Дня європейських авторів, котрий відзначатимуть 25 березня 2024 року.
День європейських авторів відбудеться в усіх 40 країнах-учасницях програми «Креативна Європа», включно з Україною. Заходи пройдуть у декількох форматах, детальніше про які можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3SoQ5Wb
🏛️Ми заохочуємо українські бібліотеки долучитися до організації та проведення різних подій у бібліотеках, присвячених європейським авторам.
🔗Європейська комісія розробила інструмент, який зробить помітною кожну бібліотеку України, яка долучиться до події. Для цього потрібно пройти коротку реєстрацію на сайті: https://bit.ly/3HobGrk
🗺️На сторінці працює збір даних про захід, що планують організувати у бібліотеці та про його місце проведення. У разі коректного внесення даних, локація вашої бібліотеки відображатиметься на карті Європи.
❤️Дякуємо українським бібліотекам, які вже долучилися й зареєстрували свої події: тепер вони відображаються на інтерактивній мапі Європейської комісії. Окремо розчулює те, що серед зареєстрованих є бібліотеки з прифронтових територій. Культура живе, попри все! Тому ворогу нас не зламати.
💛🇪🇺Долучаймо українські бібліотеки до літературного простору Європи разом.

вівторок, 6 лютого 2024 р.

ДЕНЬ ДРУЗІВ БІБЛІОТЕКИ

 





В Ходоровецькій бібліотеці філії відбувся для учнів 2-го класу та класоводу Ломової Лілії Василівни Ходоровецького ліцею вдбувся День друзів бібліотеки .

пʼятницю, 19 січня 2024 р.

РЕМОНТ ТРИВАЄ

 


В селі Ходорівці міський голова Михайло Посітко оглянув клуб, амбулаторію та ліцей за результатами проведених ремонтних робіт в 2023 році. В приміщенні клубу було перекрито дах, а надалі планується проведення внутрішніх робіт у холі клубу та бібліотеки і облаштування актової зали. В амбулаторії села проведено ремонт приміщень. Після облаштування нового об’єкту укриття на 126 місць та встановлення котельні розпочалось очне навчання в Ходоровецькому ліцеї. В відпочинковій зоні села «Біля ставу» встановлено новий дитячий майданчик.

ВОНИ ВИСТОЯЛИ - НЕ ВИСТОЯВ БЕТОН




 Сьогодні в Ходоровецькій бібліотеці філії для школярів 2-3 класів Ходоровецького ліцею та класоводів Лілії Василівни та Наталії Петрівни Ходорповецька сільська бібліотека-філія провела спільний захід до річниці оборони Донецького аеропорту та ознайомила школярів з новинками літератури.

пʼятницю, 22 грудня 2023 р.

УВАГА! ЗВІТ!

 




Про підготовку і подання звітності про роботу бібліотек говорили сьогодні в центральній бібліотеці імені Костя Солухи під час методичного дня "УВАГА! ЗВІТ!", який було організовано для фахівців Кам'янець-Подільської МЦБС з метою акцентувати їхню увагу на особливостях звітності 2023 року.

Присутні отримали консультацію, що стосувалася обліку фонду та прослухали рекомендації щодо заповнення статистичних таблиць.